Patlamaya 7 Gün - Geri Sayım Başladı!

Arkadaşlar öncelikle herkese mutlu Ekim'ler! Mech Mice'ın çıkmasına tam 7 gün kaldı, inanabiliyor musunuz? Beta Test biraz uzun sürdü. Ama sonunda Mech Mice tamamıyla Beta'dan çıkıyor. Mech Mice en baştan şimdiye kadar yapılan şeyleri bir kayıtta anlatmış. Ben de sizlere çeviriyorum. Hadi buyurun, okuyun... :)

Mech Mice resmi olarak Ocak 2011 tarihinde başlatıldı. Aşağıda Cale tarafından çizilen ilk konsept resimlerinden birisi duruyor. Hala bu resimlerin çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Ya siz?


Mech Mice yolculuğunun bir sonraki adımı tüm hikaye ile ilgilidir. Bir hikayeye başlamak için bir kitap yazmaktan daha iyi ne olabilir ki? İlk Mech Mice kitabı - Genesis Strike, Mart 2011 tarihinde resmi olarak açıklandı.


Ne zaman Chris (Screenhog) ekibe katıldı, o zaman Mech Mice'ın nasıl bir oyun olacağı konusunda bir prototip yapıldı. Aşağıda Chris'in yaptığı ilk prototiplerden birisi bulunuyor.



Ve Mech Mice, Oktober Animasyon ile tam zamanında ciddi bir anlaşma yaptı. Gerçekten harika! Onlar epik sanat tarzları ve şaşırtıcı 3D becerileriyle Mech Mice'ın hayata geçirilmesine yardımcı oldu. İşte ilk birkaç 3D Unit'ler aşağıda duruyor. Bir göz atalım;


Eminim ki, bu oyun çok uzun bir yol kat etti! Beta Testi sırasında geri bildirim ve destek sayesinde Mech Mice, inanılmaz eğlenceli ve benzersiz bir deneyim haline geldi. Ve hala ben Mech Mice'ın tam olarak başladığında çok daha güzel olacağına inanıyorum.

Evet, şimdi sıra oyunun çıkış tarihinde. Mech Mice, 8 Ekim'de tamamıyla oynanıma hazır olacak arkadaşlar. Biz de her gün Mech Mice'ın sitesinde yayınladığı oyun ile ilgili sinsi haberleri sizlerle paylaşacağız.

- Yesil Z

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder