Grunt Unit


Grunt Unit, Mech Mice'ın en temel ve zayıf birimidir. Özellikleri tam olarak bilinmemektedir. Ama resmine bakarsak, savaş alanında biraz zayıf düşeceğini ve korkacağını görebiliriz.

Sağlık: Orta
Hız: Orta
Silah: Standart Blaster
Menzili: Orta
Hasar: Orta

Grunt Unit'in tam resmi.
Grunt Unit'in silahı: Standart Blaster.
Örnek Bir Grunt Unit: Scratch


Scratch bir Grunt Unit birimidir. O bir erkek faredir. Onun gerçek bir karakter olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Olmazsa Grunt basit bir isim olarak kalır.

Scratch'ın bilgileri sadece geçmişindeki bir avuç sanat kavramından ve 3D modellerden geliyor. Scratch annesi, babası ve 3 küçük kardeşi ile karlı bir dağda yerleşmiş görünüyor. Eskiden yoksul bir köyde yaşarken şimdi Mech Mice birimine katıldı. Bu asker, yoksul aileleri askeri mücadele'nin nasıl bir şey olduğunu öğretiyor.

Scratch ailesini terk etti, çünkü kendini tecrübesiz, utangaç ve çaylak olduğunu düşünüyordu. Aynı zamanda bu özelliklerine de sinir oluyordu. Bu bilgiler sadece onun Mech Mice'taki sanat çalışmalarından gelmektedir.

Nedense Scratch'ın sağ gözünde mavi bir şerit vardır. Bu şeridin bir ayrılık işareti olduğunu düşünüyoruz, ama tam emin değiliz. Çocukken Scratch bir çiftçi gibi görünüyor.

Scratch'ın ailesi.

3D Video



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder