Patlamaya 2 Gün - Market

Neredeyse tamam! Mech Mice'ın çıkmasına son iki gün kaldı! Şimdiye kadar bizler yeni seviyelere, yeni birimlere, macera modu ve oyunun her açısındaki grafiklerin geliştirilmiş yerlerini gördük. Bugün ise market alışverişi hakkında bilgiler konuşacağız ve bir de 3. Bölüm hakkında bir ipucuna bakacağız!


Yeni Birimler

Macera modunda oynamak için yeni birimler (tüm benzersiz özel yetenekleri ile birlikte) satın almanız mümkün olacak. Yalnızca 2.99$'a dükkandan birim satın alabilirsiniz. Onlar hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.


Yeni Bölümler

Her bölüm 7.99$ olacak ve bildiğiniz gibi ilk bölümü herkes oynayabilecek. Eğer ilk bölümü bitirdiyseniz ve oyuna devam etmek istiyorsanız dükkandan satın alabilirsiniz. Her aldığınız yeni bölümde size 8 farklı seviye 2 farklı Boss savaşı ve de yeni birimler verilecek.

Sizlere 3. Bölüm hakkında bir ipucu vereceğimizi söylemiştik. Şu anlık 3. bölüme pek göz atamıyoruz. Ama yine de Mech Mice, bir iki ay içerisinde bu bölümün çıkacağını söylüyor. Aşağıda 3. bölümden bir kare var. İsterseniz bir göz atın:


Founders Programı

Oyunun başlamasına iki gün kaldığı için Founders Programının da bitmesine iki gün kalıyor. Yani iki gün içerisinde bir Founder kodu satın almazsanız daha alamayacaksınız. Eğer zaten aldıysanız oyun başladığında size özel ayrıcalıklar olacaktır. İşte bunların bir listesi:

  • Çıkacak BÜTÜN Mech Mice seviyelerine bedava erişim.
  • Kuruculara özel 4 seçkinlik
  • Mağazadan 3 tane mevcut ürün
  • Övünme hakkı

Yani eğer Founders paketi alırsanız oyunu bedavaya oynama şansını elde edebilirsiniz. Sonraki seviyeler için para ödemezsiniz. Hemen şimdi 14.99$'a alabilirsiniz!

Yarın görüşmek üzere!

- Yesil Z

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder