Daha Fazla Bilgi

Birimlerinizi seçin, takımınızı kurun ve bir Mech Mice ekibi olarak Karanlık Birliği yok etme yoluna koyulun. İsterseniz artık diğer oyuncular ile online olarak da oynayabilirsiniz!


Club Penguin'in yaratıcısı, her yaştan çocukların oynayabileceği bir taktik tabanlı ekip oyunu Mech Mice'ı yarattı. Oyunda yeni geliştirmeler, yeni birimler ve yeni seviyeler çıkıyor. Oyun tekrar tekrar güncelleniyor ve ekran görüntüleriyle sizleri büyülüyor. Bu yeni oyun ileride harika olacak!


HİKAYE

Fareler, sert bir zamanda ve vahşi hayvanların arasında, dünyanın en çok avlanan yerinde hayatta kalmak için en zorlu bir şekilde mücadele ediyor. Sonra, bir gün gizemli bir kristal parçası üzerine bir kabile kurdular. Bu yeraltı keşfinden sonra her şey değişti, kemirgenlerden üstün bilgiler elde edilmesi, kendilerini savunmak için medeniyet ve teknolojileri nihayet yükselmeye başladı. Bu yeni güç ile, soylu savaşçı bir grup masum ve savunmasız fareleri korumak için görevlendirildi. Onlar arazi boyunca bilinirler... MECH MİCE.


Mech Mice ve Karanlık Birlik arasındaki destansı savaş hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyin...



- Yesil Z

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder