Patlamaya 3 Gün - Cilalama

3 gün daha millet!

Bugünkü ipuçları oyunun genelindeki değiştirilen ayarlar. Bu ayarlar bütün oyunu kapsıyor. Bu harika olacak. Küçük ve detaylı değişiklikler var ve benim favorim oyunun tam ekran yapılabilmesi!.. :D

Can Çubukları

Artık oyunda tüm birimler ve böceklerin canları görünecek. Bundan sonra böceklerin canlarına bakarak ona göre haraket edeceğiz demek oluyor bu... :)



Özel Efektler

Artık oyuna yepyeni özel efektler geliyor. Can Çiçeği artık daha belirgin ve muhteşem! Ayrıca kaktüsleri de yok etmek efektler yüzünden bi harika oluyor. Sırf efektleri görmek için bir kaktüs kesebilirim! :D



Durdurma Menüsü

Evet, sıra geldi bu oyunu durdurduğumuzda karşımıza çıkan menüye. Bu menüde yeni iki özellik bulunuyor. Birisi, artık oyunu tam ekran yapabiliyoruz. İstersek küçük de oynayabiliriz. Bir de film modunu açıp kapatabiliyoruz. Bu W,A,S,D tuşlarıyla hareket etme demek oluyor.


Özel Yetenekler

Özel yetenekler sayesinde her birim eşsiz bir kişiliğe sahip olur. Aşağıdaki resimlerde de bu yetenekleri görebilirsiniz. Lefty'nin yeteneği gerçekten çok havalı! :)



Ayrıca, bu özel yetenekleri kullanmak sayılı. Bunları çok dikkatli kullanmalıyız. Aşağıdaki resimden kaç adet kaldığını gösteren yeri görebilirsiniz.


Diyalog

Diyalog çok geliştirilmiş. Sadece ne yapman gerekeni değil, birim kişiklerini de mükemmel bir şekilde sergiliyor bizlere!


Müzik & Ses Efektleri

Chris (Screenhog) bütün oyunun müzik ve ses efektlerini yapmıştır. Emin olun ki bunu yaparken gerçekten çok yorulmuş! Eh, yaptıkları inanılmaz ve çok iyi sesler... :)


Bugünü de bu haberlerle atlattık. Bakalım önümüzdeki iki günde neler çıkacak? Yeni çıkacak özellikleri bizimle birlikte gözden geçirmek istiyorsanız sitemizi takip etmeyi bırakmayın!... :D

- Yesil Z

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder