Patlamaya 5 Gün - Yeni Unitler

Hey, 5 gün daha var! Ama burada yeni gelecek Unitler var! Peki, sizce nasıl Unitler gelecek? Hep birlikte inceleyelim mi? Pekala, okumaya devam edin.

Satılık Unit'ler

Aşağıda Mech Mice mağazasında satışa sunulacak birimlerin bir listesi vardır. Onlar hakkında daha fazla bilgiye erişmek için okumaya devam edin.


Turner - Dragoon

Özverili, sert ve stratejiktir. Turner, efsanevi bir lider ve akıl hocasıdır. İlk savaşından beri Mech Mice'da görev yapmaktadır. Onunla daha çok savaş yapılmış ve daha çok zafer elde edilmiştir. Şimdiye kadarki en iyi fare bile denebilir.


Petra - Medic

Mech Mice hizmetinde en cesur sağlık görevlilerinden birisidir. Petra nettir, hızlıdır ve bandajları pratik bir şekilde kullanabilir. En ön cephelerde bile olsa havalılığını kaybetmez. Ama iyi bir yedeğe ihtiyacı olabilir. Bazen sorumsuz davranabilir. Çok büyük bir hata onu ezmek üzereyken farkında olmayabilir.


Lefty - Grenadier

İnatçı, sert ve her zaman kendini savunur. Lefty, bir acı yaratabilir. Ama kimse savaş alanında onun ateş gücüyle kimse iddiaya giremez. Güvenilir olsa da çok fazla batıl inancı vardır. Şanslı olduğuna inandığı için sol elindeki bombayı kullanır. Bu yanlış. Ama gerçekten bomba işe yarıyor.

Founder Unit'ler

Bir Founder paketi satın aldıysanız aşağıdaki Unit'leri kullanabilirsiniz. Ama Mech Mice başladığı andan itibaren bir daha bu Unit'leri kimse satın alamayacak. Bu yüzden acele etmenizi öneririm. Eğer ileride başkalarına hava atmak istiyorsanız bu birimleri almanızı öneririm. ;)


Eee.. Daha ne bekliyorsunuz? Gidip şu birimleri satın alın hemen! 5 gün vaktiniz var unutmayın... :) Neyse bugünlük de bu kadar. Sonraki sinsiliklerde görüşmek üzere!..

- Yesil Z

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder