Patlamaya 6 Gün - Yeni Seviyeler

Ve gerim sayım devam ediyor! Mech Mice'ın serbest kalmasına son 6 gün kaldı! Heyecanlı mısınız bakalım? önümüzdeki hafta çok büyük ve sert bir patlama olacak!.. :)

Bugün Mech Mice'a yeni gelecek seviyeleri sinsice gözetlemeye gidiyoruz. Bu yeni seviyeler yeni oyun mekanikleri, yeni unitler ve yeni epik boss savaşları içeriyor. Mech Mice bize şimdi en iyi seviyeleri gösteriyor. Biz de aynı zamanda burada gösteriyoruz.

Seviye 1-7

Bir süre önce Mech Mice, bizlere Seviye 1-7'den altıgenler üzerinde yürüyen bir farenin görüntüsünü paylaşmıştı. İşte o görüntü burada. Bu seviyede yeni bir oyun mekaniği bulunuyor.


Seviye 1-8

Burada bir Epik Boss savaşı için Kraliçe Termina öfkeli yüzünü gösteriyor. Meydan okumaya hazır mısınız?


Seviye 2-5

2-5'te İki Betsay'le, Mech ve Torq ve bir de Engineer ile tanışacağız. Biz ise bu seviyede en önce Dusty ile başlayacağız.


Seviye 2-6

Bu seviyede ilk defa Mech Mice'ın ateş gücünü açığa çıkartacağız. Nuff söylüyor.


Seviye 2-7

2-7'de birçok eğlenceli şey var. Büyük miktarda ateş gücü, strateji ve takım çalışması gerekmektedir. Bence bu seviye harika olacak! *Acaba eğlenceli şey derken neleri kasdediyor?... :D


Seviye 2-8

Bu Boss savaşı sanırım Bölüm 2'nin son seviyesinde çıkıyor. (Eğer 2-8 son seviye ise) Bu Boss savaşında bayağı zorlanacağımızı söylüyor Mech Mice. Sizce bu bizim için doğru mu?


Bir sonraki sinsi gözetleme yazılarını bekleyin. Bu arada bize en çok hangi seviyeyi sevdiğinizi ve yukarıdaki seviyelerden beklentilerinizi bildiriniz... :)

- Yesil Z

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder