Founders Takımı & Beta Birimi

Hello everyone (Herkese merhaba) ! Neden, bilmiyorum ama ingilizce konuşasım geldi. Her neyse. Biz asıl konumuza dönelim. Buradaki konumda sizlere Founders Ekibini ve Beta Unit'imizi tanıtacağım.

Öncelikle Founders Ekibi nedir?
Founders Ekibi, para ile satın aldığınız Mech Mice kodlarını oyuna girdiğinizde katıldığınız takımdır.

Founders Ekibi ne işe yarar?
Gelecekteki bütün Mech Mice seviyelerini oynayabilmen içindir.

Nasıl Founders Ekibine katılabilirim?
Mech Mice Mağazasına girip oradan öncelikle bir kod satın almalısın. O kodu oyuna girdiğinde bir Founders olabilirsin!

Founders Ekibine girdiğimde yeni birim kazanabilir miyim?
Elbette! Bir kod satın alıp girdiğinde bazen sana bir birim kazandırabilir. Bütün oyunculara belirli seviyede o birimden çıkarsa o birimin tamamiyle oyunda kilidi açılabilir.

Kodlara verdiğimiz para nereye gidiyor?
Dünyadaki çocuklara yardım için gönderiliyor.

Şimdi ana konumuza girelim. Founders Ekibi kimlerdir ve Beta Birim'i kimdir? Öncelikle Beta Biriminden başlayacağım ben. Ardından da Founders Ekibini anlatacağım.

Önizleme

Beta Birimi: Kendisi bir Grunt Birimdir. Bu birim oyuna ilk başladığınızda size verilen birimdir. Sizin ana biriminizdir. Founders Ekibinin kavgacısıdır. Küstah, kaba ve biraz çılgındır. O, kötü adamlarla savaşıp onları aşağı almadıkları sürece mutlu olmaz. O, Mech Mice tarihindeki en hızlı ve güçlü birim olduğu söylenmektedir.

Önizleme

Gamma: O bir Engineer'dır. Uzun zaman önce Gamma, onu mekanik parçalar ile implante eden Karanlık Birlik tarafından yakalandı. Mech Mice'ın önceden bu parçaları ona güç için verecek ve serbest kılacak bir planları bile yoktu. Şimdi Founders üyeleri hesapçı ve hiper zekidir. Ve bir göz açıp kapayıncaya kadar herhangi bir Karanlık Birliği parçalara ayırabilir...
Önizleme

Turner: Bir Dragoon'dur. Özverili, sert ve stratejiktir. Turner, efsanevi bir lider ve akıl hocasıdır. İlk savaşından beri Mech Mice'da görev yapmaktadır. Onunla daha çok savaş yapılmış ve daha çok zafer elde edilmiştir. Şimdiye kadarki en iyi fare bile denebilir.

Önizleme

Pi: Bir Heavy'dir. Arkadaşlarına karşı neşelidir. Düşmanlarına karşı ise hemen hemen bir doğal felaket. Kasırga ve depremin birleştirilmiş hali gibi. Bir yeryüzü felaketi. Onunla sakın bozuşmayın. Sizi hemen alaşağı eder. Bu Pi için çok kolay.

Önizleme

Lefty: Bir Grenadier'dır. İnatçı, sert ve her zaman kendini savunur. Lefty, bir acı yaratabilir. Ama kimse savaş alanında onun ateş gücüyle kimse iddiaya giremez. Güvenilir olsa da çok fazla batıl inancı vardır. Şanslı olduğuna inandığı için sol elindeki bombayı kullanır. Bu yanlış. Ama gerçekten bomba işe yarıyor.

Önizleme

Sigma: Bir Recon'dur. Sigma'nın takma adı 'Asla'dır. Çünkü asla uyumza, asla konuşmaz ve asla göz kırpmaz. Founders Ekibi dışındakiler için o tam bir gizemdir. Sigma'nın karanlık sessizliği onu ideal bir Recon yapar. O herhangi bir nöbetçiyi bir şey çalmak için hiçbir parmak izi bırakmadan atlatıp kaçabilir. Fareler arasında bir efsanedir.

Önizleme

Petra: Bir Medic'tir. Mech Mice hizmetinde en cesur sağlık görevlilerinden birisidir. Petra nettir, hızlıdır ve bandajları pratik bir şekilde kullanabilir. En ön cephelerde bile olsa havalılığını kaybetmez. Ama iyi bir yedeğe ihtiyacı olabilir. Bazen sorumsuz davranabilir. Çok büyük bir hata onu ezmek üzereyken farkında olmayabilir.

Önizleme

Omega: Bir Mech'dir. Master Tinker'ı kendisi düzenledi. Omega gizli yeteneklerini keşfeterek sonradan uyarlanabilir. Aynı zamanda o ilk Mech'dir. Yeteneği ile düşman hatlarının gerisinde ölümcül ateş gücünü açığa çıkartır. Omega, en güçlü Mech Mice cephelik silahlarından birisidir.

Evet! İşte bu kadar. Ne düşünüyorsunuz? Hala aklınızda Founders takımı ile ilgili sorular mı var? Hemen yorum olarak bize sorun, cevaplayalım. Şimdilik görüşürüz!.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder