Seviye 1-2 Rehberi

Bölümün Adı: Desert Ambush - Çölde Pusu


Evet, hemen oyuna girdik ve başlıyoruz. Fakat geçen bölümde olduğu gibi yine bir açıklama ile başlıyoruz. İşte açıklamanın Türkçesi:

Pekala! Bu patika doğruca Tumbleweed Köyü'üne gidiyor. Bu kolay olacak. Bunu bebek istridye bile yapabilir.


Burada da bunun karşılığı olan açıklama var:

Umarım yolda birilerine saldırırız - Benim sadece ısınmam lazım. Diğer güçlü böcekler için bir göz atalım, Commander.


Evet. Açıklamalar bitti ve ikinci bölümümüze başlıyoruz. Şimdi, Hemen sağ taraftaki yoldan ilerliyoruz. Karşımıza 4 tane böcek çıkıyor. Blaze burada seviniyor sanırım. Isınmaya çalışması için iyi bir şey oldu bu.. :) Neyse hemen onları haklıyoruz arkadaşlar.


Ardından sağ tarafa doğru yolumuza devam ediyoruz. Hey! Şuraya bakın. Bir böcek daha! Onu hemen öldürücü ışınlarımızla yok edelim!


Of! Yine mi? 3 adet daha böcek çıktı karşımıza. Neyse, onları da halledelim hemen. Sonuçta Blaze daha yeni ısınıyor.. :D


Onları da hallettik. Bu da ne? Bir tane daha mı? Ooo.. Hemen onu da öldürelim ve yolumuza devam edelim.


Pekala. İşte buraya geldik. Hemen biraz ilerleyince yuvarlak kapılı bir yer çıkıyor karşımıza. Yuvarlak kapısı olan yere giriyoruz. Girdiğimizde bir açıklama geliyor Flank'tan:

Oh! Burada bir yol ayrımı var. Yukarıdaki yol Tumbleweed'e gidiyor. Aşağıdaki yol ise çitçi Bucktooth'un kulübesine gider. O inanılmaz bir tırtıl turtası satıyor - yani iyi.


Bu açıklamadan sonra hangi yolun nereye gittiğini öğrenmiş olduk. Tumbleweed'e gidiyoruz. Ama önce aşağıdaki Ducktooth'un kulübesinin önünden almamız gereken bir şey var. Aşağıda gördüğünüz gibi bir Elit Token! Hemen onu alın.


Ao.. Sanırım başımız belada. Karşımıza birkaç böcek çıktı. Onları hemen hallederiz.


Fakat arkasından gelen böcek de ne öyle? Gerçekten çok güçlü. Onu ne kadar sürede öldürebilirsiniz?


Evet, neyse ki uzun sürse de o böceği haklamayı başardık. Böylelikle yolumuza devam edip yukarıdaki yol ayrımından devam edebiliriz. Artık yolumuz Tumbleweed'e. Ama bir sorun var. Yolda yine karşımıza böcekler çıkıyor. Bu sefer 5 tane hem de! Ama biz hemen onları hallederiz, değil mi?


Böcekleri hallettik, ama şuna bakın! Flank'ın canı çok azalmış. Onun için bir şey lazım. Ve evet! İlerlediğimizde önümüze bir Can Çiçeği çıkıyor. Ne kadar da şanslıyız!


Pekala Can Çiçeği'ni alarak canımızı çoğalttık. Hey! Şuna bakın. Can Çiçeği'nin arkasındaki kutuyu kırınca içinden bir Gizli Token çıktı! Hemen onu da alalım.


Whoa! Yine mi böcekler? Acaba ölmekten bıkmadı mı şu böcekler?.. :D Neyse, yolumuza devam edelim. Şu böcekleri hemen haklayalım ve ilerleyelim. Tumbleweed'e gitmeliyiz. Unuttunuz mu?


Ooo.. Böcekleri öldürünce hemen arkalarında bir kaktüs bulduk. O kaktüsü hemen patlatıyoruz.


Vay canına! Yeni bir yere geldik. Burada bir kulübe var. Bu kulübe sizce ne olabilir. Sanırım bunu bizlere Flank açıklamasında anlatacak:

Bu Rock Tails Evi, burada tuhaf bir fare yaşıyor. Her zaman karlı kuşlar arazisi hakkında ve hiper hamsterlar hakkında konuşur...


Hmm... Gerçekten ilginç bir fareymiş.. :D Bu dünyayı keşfettikçe gerçekten güzel yanları da var, değil mi? Neyse, işte buradayız! Önümüze birkaç ağaç çıktı. Ama biz hepsini hallettik. Şimdi En ileride tekli bir altıgen var. Oraya Blaze'i yollayın. Flank'ı yollamayın çünkü menzili kısa. Blaze'i yolluyoruz çünkü burada bir Gizli Token var. Biraz uzakta. Ama biz ona hemen ateş ediyoruz!


Evet! Onu da aldık. Şimdi bu yoldan geri dönüp yukarıya doğru devam ediyoruz. Karşımıza yine bir girdap çıkıyor. Bu girdaba girerek seviyeyi tamamlıyoruz.


Seviye başarıyla tamamlandı. Biz kazandık! Şimdi bir sonraki seviyeye geçebilirsiniz.


Bir sonraki seviyenin rehberine kenar çubuğundan ulaşabilirsiniz. Bu arada aklınıza takılan herhangi bir şey varsa yorum atmaktan çekinmeyin lütfen... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder